Dewalt nyhet: Ny kompakt nätdriven 210mm bordssåg!

dewalt_bordsag

Dewalts nya bordssåg DWE7485 210mm är den nätdrivna versionen av den banbrytande DCS7485 XR FLEXVOLT Bordssågen. Med samma klassledande noggrannhet, tillförlitlighet och prestanda som användarna förväntar sig av sina Dewalt-verktyg.

Bordssågen är robust och stabilt nog för att kunna hantera de mest krävande jobb dag efter dag, byggd för repeterande daglig användning i konstruktion, snickeri eller träbearbetning. Dess kraftfulla motor ger omfattande hållbarhet, effektivitet och prestanda för att såg i alla timmertyper utan risken för att ”fastna” när man arbetar i tuffare byggmaterial.

DWE7485 är designad för ultimat bärbarhet och möjliggör enkel transport på plats eller mellan platser med en vikt på bara 22 kg! Maskinen har ett två-lägesstaket som enkelt tar emot både timmer och plywood, med en imponerande klyvbredd på upp till 622 mm.

Denna mångsidiga bordsåg levereras med en 210 x 30 mm klinga med 24T! Bordssågen har förmågan att hantera 1200 x 2400 mm skurna arkmaterial när man arbetar utan staketet. Den erbjuder också ett generöst 65mm skärdjup vid 90 ° och 45 mm vid 45 °. Dewalt har designat denna maskin för att klara tuffa jobb och ge användaren total kontroll över arbetet. Anslaget är försett med kugghjulsjustering och fäste i både bak- och framkant vilket garanterar att anslaget håller sig parallellt med klingan även vid tuffare jobb!

Fem snabba fördelar

  • levererar enastående prestanda och upprepade noggrannhet.
  • Enkel att anpassa för stora arbetsstycken.
  • Mindre och lättare design gör att det blir enklare att transportera och manövrera.
  • Imponerande 65 mm djup vid 90° och 45 mm vid 45°
  • Inkluderar en AirLock-dammport som är kompatibel med en brett spektrum av dammutsugslösningar.

Läs mer om den nya bordssågen från Dewalt på Proffsmagasinet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *